Aankondiging Markt Groen Deurne 2018

 

Geachte heer / mevrouw,

Met heel veel plezier kijken we terug op de markt Groen Deurne 2017. Het grote aantal bezoekers ooit zorgde samen met onze standhouders voor een gezellige sfeer, waarin natuur, milieu en duurzaamheid centraal stonden.

 

Ook dit jaar zullen we weer een Markt Groen Deurne organiseren. Deze zal plaatsvinden op zondag 9 september 2018 van 13.00 tot 17.00 uur op ons eigen terrein aan het Haageind 31 in Deurne.

 

De markt Groen Deurne zal zoveel mogelijk thematisch van opzet zijn (zie inschrijfformulier).

Natuur- en milieuorganisaties, milieuvriendelijke en duurzame bedrijven en bedrijven met vernieuwende producten op het gebied van duurzaamheid kunnen zich die middag presenteren.

 

Voor de kinderen zijn er extra attracties als bijv. een springkussen en poppentheater.

 

Graag bieden we u de mogelijkheid om u te presenteren tijdens deze markt.

U kunt zich hiervoor zowel schriftelijk als per e-mail opgeven. Klik hier voor het inschrijfformulier. Als u deze opslaat, kunt u deze invullen en per mail of post retourneren. Wij willen u vragen om u uiterlijk op 20 juni 2018 in te schrijven.

De Ossenbeemd ontvangt geen subsidie. Om uit de kosten te komen vragen we daarom een kleine bijdrage per stand. Het gaat om € 25,= voor een hele marktkraam van 4 meter lang, een bedrag van

€ 15,== voor een halve kraam of in het geval van een eigen stand. Een elektriciteitsaansluiting (220 v) kost € 5,=. (normale aansluiting), mocht u gebruik maken van een warmtehouder dan is de bijdrage € 15,=.

 

Na het ontvangen van het deelnameformulier en uw betaling krijgt u van ons een bevestigingsbrief toegestuurd. Uw inschrijving is definitief als wij uw betaling ontvangen hebben.

 

Eind augustus ontvangen alle deelnemende organisaties het programma van de middag en een lijst van alle deelnemende organisaties.

Wij hopen van harte u als deelnemer op onze markt te mogen verwelkomen.

Mocht u vragen of suggesties hebben, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of uw vraag op het antwoordformulier vermelden.

 

Met vriendelijke groet,

Natuur- en Milieucentrum Ossenbeemd

Bert Mennen

Secretaris

Berichten

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Help mee om Deurne groen te maken! Als je interesse hebt om mee te doen of heb je zelf een idee meld je idee dan bij het Groenloket. Lees hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.