Agenda

Vertoning film 'A sweet taste of life'

25 augustus 2018

Op 25 augustus vertoont Nacht van het Witte Doek de film "A sweet taste of life" op de Ossenbeemd. Aanvang is om 21.15 uur. Voor meer informatie kijk op http://www.nachtvanhetwittedoek.nl/editie-2018/programma/zaterdag/

Werkdag op de Ossenbeemd

1 september 2018

Op zaterdag 1 september organiseert de Ossenbeemd een werkdag om samen aan allerlei taken te werken, zowel binnen als buiten ons hoofdgebouw. Deze keer ter voorbereiding van de Markt Groen Deurne op 9 september. Wil je mee doen? Neem dan contact op via info@ossenbeemd.nl of bel ons tijdens de openingstijden.

Markt Groen Deurne 2018

9 september 2018

De jaarlijkse Markt Groen Deurne op de Ossenbeemd

Berichten

Het boek 'Natuurgebieden in Noord-Brabant, Ontstaan, Ontginning en Natuurontwikkeling' is nu verkrijgbaar. Op 23 november was het eerste exemplaar aangeboden aan de Commissaris van de Koning. Lees hier meer.

-------------------------------------------------

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Help mee om Deurne groen te maken! Als je interesse hebt om mee te doen of heb je zelf een idee meld je idee dan bij het Groenloket. Lees hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.