Agenda

Nacht van het witte doek 2017

26 augustus 2017

Kom op 26 augustus om 21.15 uur langs op de Ossenbeemd om de film 'A Streetcat Named Bob' te zien. De film is geschikt voor alle leeftijden. http://www.nachtvanhetwittedoek.nl/editie-2017/programma/zaterdag/

Open dag bijenhoudersvereniging

3 september 2017

Elke eerste zondag van de maand. Hebben de imkers een open dag voor uitleg over de imkers en hun bijen.

Markt Groen Deurne 2017

10 september 2017

Op zondag 10 september vindt de jaarlijkse Markt Groen Deurne plaats op de Ossenbeemd.

Berichten

Op zondag 10 september wordt weer de jaarlijkse Markt Groen Deurne op het terrein van de Ossenbeemd gehouden. Een gezellige, druk bezochte markt op het gebied van Natuur, Milieu en duurzaamheid.

Kijk hier voor nadere informatie. Heeft u ook interesse om op deze markt te staan. Stuur ons dan het antwoordformulier volledig ingevuld even retour.

-------------------------------------------------

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Help mee om Deurne groen te maken! Als je interesse hebt om mee te doen of heb je zelf een idee meld je idee dan bij het Groenloket. Lees hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.