Agenda

Rabobank Clubkas Campagne

5 april 2018

tot en met 30 april kan je via de Rabobank Clubkas Campagne op allerlei verenigingen en stichtingen in de buurt stemmen. Klik op de link op onze voorpagina en stem ook op de Ossenbeemd!

Werkdag op de Ossenbeemd

28 april 2018

Op zaterdag 28 april organiseert de Ossenbeemd een werkdag om samen aan allerlei taken te werken, zowel binnen als buiten ons hoofdgebouw. Wil je mee doen? Neem dan contact op via info@ossenbeemd.nl of bel ons tijdens de openingstijden.

Seizoensopening van de Ossenbeemd

6 mei 2018

Seizoensopening Ossenbeemd m.m.v. het jeugdorkest en de slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie Deurne en van Poppentheater Alda Loeffen.

Berichten

Het boek 'Natuurgebieden in Noord-Brabant, Ontstaan, Ontginning en Natuurontwikkeling' is nu verkrijgbaar. Op 23 november was het eerste exemplaar aangeboden aan de Commissaris van de Koning. Lees hier meer.

-------------------------------------------------

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Help mee om Deurne groen te maken! Als je interesse hebt om mee te doen of heb je zelf een idee meld je idee dan bij het Groenloket. Lees hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.