Bezoekerscentrum 

De Ossenbeemd beschikt over een bescheiden bezoekerscentrum, waar bezoekers zich kunnen oriënteren op natuur, milieu en duurzaamheid.

In het centrum worden regelmatig bijeenkomsten en cursussen georganiseerd die passen binnen de doelstellingen van de Ossenbeemd, zoals bijvoorbeeld door de Vogelwerkgroep de Kulert en de Bijenhoudersvereniging St. Ambrosius Peelland

 

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.

 

terug naar Terrein

Berichten

Klik HIER om de lijst te zien met alle deelnemers van de Markt Groen Deurne 2019.

-------------------------------------------------

Dit hele seizoen (tot 1 november 2019) is op de Ossenbeemd een mini-expositie te zien van Emilie Jegerings en Catharina Driessen on de naam “Peel in Licht”. Klik HIER voor meer informatie.

-------------------------------------------------

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.