Educatie 

Op de Ossenbeemd kom je in aanraking met natuur en je kunt er over milieu, biodiversiteit en duurzaamheid van alles te weten komen. Er worden voor verschillende doelgroepen het hele jaar door diverse onderwerpen behandeld. Verder heeft het natuur- en milieucentrum leskoffers waar scholen en andere instanties gebruik van kunnen maken.

Daar waar mogelijk steunt de Ossenbeemd aanverwante organisaties door het aanbieden van ruimte, materiaal en logistieke hulp en biedt het een platform waar lokale organisaties kunnen samenwerken.

De Ossenbeemd is dus de plaats voor jong en oud om op een ongedwongen manier kennis te maken met en zich te laten informeren over natuur, milieu en duurzaamheid.

 

De Ossenbeemd is ook de centrale locatie van het project Zon op School in de regio. Klik hier voor meer informatie.

 

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u mailen naar de onderstaande link:

educatie@ossenbeemd.nl

Berichten

Klik HIER om de lijst te zien met alle deelnemers van de Markt Groen Deurne 2019.

-------------------------------------------------

Dit hele seizoen (tot 1 november 2019) is op de Ossenbeemd een mini-expositie te zien van Emilie Jegerings en Catharina Driessen on de naam “Peel in Licht”. Klik HIER voor meer informatie.

-------------------------------------------------

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.