Educatie 

Op de Ossenbeemd kom je in aanraking met natuur en je kunt er over milieu, biodiversiteit en duurzaamheid van alles te weten komen. Er worden voor verschillende doelgroepen het hele jaar door diverse onderwerpen behandeld. Verder heeft het natuur- en milieucentrum leskoffers waar scholen en andere instanties gebruik van kunnen maken.

Daar waar mogelijk steunt de Ossenbeemd aanverwante organisaties door het aanbieden van ruimte, materiaal en logistieke hulp en biedt het een platform waar lokale organisaties kunnen samenwerken.

De Ossenbeemd is dus de plaats voor jong en oud om op een ongedwongen manier kennis te maken met en zich te laten informeren over natuur, milieu en duurzaamheid.

 

De Ossenbeemd is ook de centrale locatie van het project Zon op School in de regio. Klik hier voor meer informatie.

 

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u mailen naar de onderstaande link:

educatie@ossenbeemd.nl

Agenda

Berichten

I.v.m. het Coronavirus is de Ossenbeemd voor publiek gesloten, voorlopig tot en met 28 april 2020.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.