Educatie 

Op de Ossenbeemd kom je in aanraking met natuur en je kunt er over milieu, biodiversiteit en duurzaamheid van alles te weten komen. Er worden voor verschillende doelgroepen het hele jaar door diverse onderwerpen behandeld. Verder heeft het natuur- en milieucentrum leskoffers waar scholen en andere instanties gebruik van kunnen maken.

Daar waar mogelijk steunt de Ossenbeemd aanverwante organisaties door het aanbieden van ruimte, materiaal en logistieke hulp en biedt het een platform waar lokale organisaties kunnen samenwerken.

De Ossenbeemd is dus de plaats voor jong en oud om op een ongedwongen manier kennis te maken met en zich te laten informeren over natuur, milieu en duurzaamheid.

 

De Ossenbeemd is ook de centrale locatie van het project Zon op School in de regio. Klik hier voor meer informatie.

 

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u mailen naar de onderstaande link:

educatie@ossenbeemd.nl

Agenda

Berichten

Vanaf Pinkstermaandag 1 juni zijn we weer open voor Publiek. Wel zijn er enkele beperkende maatregelen genomen i.v.m. het coronavirus.

-------------------------------------------------

Geen Markt Groen Deurne 2020. Vanwege de grote onduidelijkheid wat wel mogelijk is in september hebben we besloten dit jaar geen Markt Groen Deurne te organiseren.

--------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Houdt u er rekening mee, dat i.v.m. de noodzakelijke onderlinge afstand van 1,5 meter, het zaaltje slechts voor een 10-tal bezoekers toegankelijk is.

Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie.