De Ossenbeemd heeft met ingang van 1 maart 2016 plaats voor:

Gastvrouwen en gastheren.

 

Natuur- en Milieucentrum de Ossenbeemd aan het Haageind 31 (naast de Kasteeltuin) is in de periode vanaf 1 april tot 1 november elke middag (behalve zaterdag) open van 13.00 tot 17.00 uur. Het afgelopen jaar trok de Ossenbeemd ongeveer 9000 bezoekers.

De Ossenbeemd draait volledig op vrijwilligers.

 

Onze gastheren en –vrouwen dragen er dan zorg voor, dat onze gasten ontvangen worden, een plattegrondje uitgereikt krijgen, eventueel een kop koffie, thee of wat fris kunnen gebruiken. De kleinere kinderen worden gewezen op het Kabouterpad, de grotere kinderen en volwassenen op het Duurzaamheidcircuit.

Ook kunnen bezoekers met hun vragen en opmerkingen bij de gastheren- en vrouwen terecht.

 

Een gastheer- of vrouw;

-kan bezoekers op een vriendelijke wijze te woord staan.

-zorgt ervoor dat het gebouw en terrein op tijd geopend worden.

-bieden gasten desgewenst koffie, thee of wat fris aan.

-verkopen leuke cadeautjes uit het eigen Ossenbeemd-winkeltje.

 

Lijkt het je leuk om op de Ossenbeemd aan de slag te gaan en heb je een middag in de week (of een middag in de twee weken) tijd beschikbaar?

Meld je dan even aan. Aanmelden is helemaal vrijblijvend. Je krijgt dan nadere informatie over deze leuke taak als vrijwilliger op de Ossenbeemd, je kunt eventueel een aantal keren meedraaien om te kijken of het bevalt en vervolgens maken we samen een definitieve keuze of je het komend seizoen het team van de Ossenbeemd wilt komen versterken.

Wij bieden:

Een leuke en zeer zinvolle taak in een gezellig team, waar behalve de gastheren en –vrouwen ook vrijwilligers werkzaam zijn, die zorg dragen voor onze educatieve activiteiten, voor het onderhoud van het terrein en van het gebouw of voor het organiseren van diverse activiteiten.

 

Natuurlijk kun je je ook samen met een vriend of vriendin of samen met je partner aanmelden als gastheer/gastvrouw als je graag samen een middag wilt verzorgen.

 

Interesse: stuur een mailtje aan info@ossenbeemd.nl. Wij nemen snel contact met je op om een eerste afspraak te maken.

 

terug naar Vrijwilligers

Berichten

Klik HIER om de lijst te zien met alle deelnemers van de Markt Groen Deurne 2019.

-------------------------------------------------

Dit hele seizoen (tot 1 november 2019) is op de Ossenbeemd een mini-expositie te zien van Emilie Jegerings en Catharina Driessen on de naam “Peel in Licht”. Klik HIER voor meer informatie.

-------------------------------------------------

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.