Groepsbezoeken 

De toegang tot de Ossenbeemd is voor iedereen vrij. Zie ook onze openingstijden. Voor groepen bestaat verder de mogelijkheid om op afspraak een rondleiding te regelen.

Het terrein leent zich ook voor het houden van kinderfeestjes. Enige zelfwerkzaamheid wordt dan wel verwacht. De Ossenbeemd kan geen kant en klaar pakket aanbieden. Een eigen bijdrage wordt echter op prijs gesteld.

Non-profitorganisaties kunnen tegen een geringe vergoeding gebruik maken van het gebouw voor bijeenkomsten, vergaderingen, lezingen en cursussen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

terug naar Educatie

Berichten

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Help mee om Deurne groen te maken! Als je interesse hebt om mee te doen of heb je zelf een idee meld je idee dan bij het Groenloket. Lees hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.