Groepsbezoeken 

De toegang tot de Ossenbeemd is voor iedereen vrij. Zie ook onze openingstijden. Voor groepen bestaat verder de mogelijkheid om op afspraak een rondleiding te regelen.

Het terrein leent zich ook voor het houden van kinderfeestjes. Enige zelfwerkzaamheid wordt dan wel verwacht. De Ossenbeemd kan geen kant en klaar pakket aanbieden. Een eigen bijdrage wordt echter op prijs gesteld.

Non-profitorganisaties kunnen tegen een geringe vergoeding gebruik maken van het gebouw voor bijeenkomsten, vergaderingen, lezingen en cursussen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

terug naar Educatie

Berichten

Klik HIER om de lijst te zien met alle deelnemers van de Markt Groen Deurne 2019.

-------------------------------------------------

Dit hele seizoen (tot 1 november 2019) is op de Ossenbeemd een mini-expositie te zien van Emilie Jegerings en Catharina Driessen on de naam “Peel in Licht”. Klik HIER voor meer informatie.

-------------------------------------------------

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.