Groepsbezoeken 

De toegang tot de Ossenbeemd is voor iedereen vrij. Zie ook onze openingstijden. Voor groepen bestaat verder de mogelijkheid om op afspraak een rondleiding te regelen.

Het terrein leent zich ook voor het houden van kinderfeestjes. Enige zelfwerkzaamheid wordt dan wel verwacht. De Ossenbeemd kan geen kant en klaar pakket aanbieden. Een eigen bijdrage wordt echter op prijs gesteld.

Non-profitorganisaties kunnen tegen een geringe vergoeding gebruik maken van het gebouw voor bijeenkomsten, vergaderingen, lezingen en cursussen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

terug naar Educatie

Agenda

Berichten

Vanaf Pinkstermaandag 1 juni zijn we weer open voor Publiek. Wel zijn er enkele beperkende maatregelen genomen i.v.m. het coronavirus.

-------------------------------------------------

Geen Markt Groen Deurne 2020. Vanwege de grote onduidelijkheid wat wel mogelijk is in september hebben we besloten dit jaar geen Markt Groen Deurne te organiseren.

--------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Houdt u er rekening mee, dat i.v.m. de noodzakelijke onderlinge afstand van 1,5 meter, het zaaltje slechts voor een 10-tal bezoekers toegankelijk is.

Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie.