Organisatie 

De Ossenbeemd is een zelfstandige stichting (Stichting Natuur- en Milieueducatiecentrum de Ossenbeemd), waarvan het bestuur voor een deel is samengesteld in overleg met voor de stichting relevante organisaties.

 

De activiteiten van de stichting worden  volledig uitgevoerd door vrijwilligers. Deze zijn georganiseerd in een aantal werkgroepen t.b.v. De verschillende werkzaamheden:

1. Werkgroep Groen.

2. Werkgroep Educatie (waaronder schoolgidsen).

3. Werkgroep Klein onderhoud gebouw.

4. Werkgroep gastvrouwen en –heren.

5. Werkgroep ondersteuning (financiën en administratie)

6. Werkgroep evenementen (zoals de jaarlijkse Markt Groen Deurne)

 

Elke werkgroep is vertegenwoordigd in de coördinerende Klankbordgroep, die ook regelmatig overleg heeft met het bestuur.

 

Samenstelling bestuur

 

Dick van der Star, voorzitter

vacature:secretaris

Jacques Moors, lid

Jos van de Berkmortel, penningmeester

Benny Munsters, lid

 

Lees hier ons privacy beleid.

 

terug naar Home

Agenda

Berichten

Vanwege corona zijn we vooralsnog tot en met dinsdag 10 november voor alle publiek gesloten. We vertrouwen op je begrip.

-------------------------------------------------

Geen Markt Groen Deurne 2020. Vanwege de grote onduidelijkheid wat wel mogelijk is in september hebben we besloten dit jaar geen Markt Groen Deurne te organiseren.

--------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Houdt u er rekening mee, dat i.v.m. de noodzakelijke onderlinge afstand van 1,5 meter, het zaaltje slechts voor een 10-tal bezoekers toegankelijk is.

Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie.