Peel in Licht 

Dit hele seizoen (tot 1 november 2019) is op de Ossenbeemd een mini-expositie te zien van Emilie Jegerings en Catharina Driessen on de naam “Peel in Licht”.

 

Deze mini-expositie is een vervolg op de grote expositie onder dezelfde naam eerder dit jaar in museum De Wieger.

 

In het bezoekerscentrum van de Ossenbeemd zijn een 12-tal werken te bewonderen en is ook de film te zien die gemaakt is over de totstandkoming van de Peellandschappen. Gedurende twee jaar zijn Catharina Driessen en Emilie Jegerings de Peel ingetrokken om dit bijzondere landschap in al haar facetten weer te geven. De mini-expositie sluit dan ook mooi aan bij de doelstellingen van de Ossenbeemd.

 

De hier getoonde werken zijn niet eerder in de Wieger gezien geweest.

De film wordt tijdens de Nacht van het Witte Doek op zaterdag 24 augustus ook op een groot scherm vertoond, voorafgaand aan de hoofdfilm van die avond op de Ossenbeemd.

Agenda

Berichten

Vanwege corona zijn we vooralsnog tot en met dinsdag 10 november voor alle publiek gesloten. We vertrouwen op je begrip.

-------------------------------------------------

Geen Markt Groen Deurne 2020. Vanwege de grote onduidelijkheid wat wel mogelijk is in september hebben we besloten dit jaar geen Markt Groen Deurne te organiseren.

--------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Houdt u er rekening mee, dat i.v.m. de noodzakelijke onderlinge afstand van 1,5 meter, het zaaltje slechts voor een 10-tal bezoekers toegankelijk is.

Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie.