Peel in Licht 

Dit hele seizoen (tot 1 november 2019) is op de Ossenbeemd een mini-expositie te zien van Emilie Jegerings en Catharina Driessen on de naam “Peel in Licht”.

 

Deze mini-expositie is een vervolg op de grote expositie onder dezelfde naam eerder dit jaar in museum De Wieger.

 

In het bezoekerscentrum van de Ossenbeemd zijn een 12-tal werken te bewonderen en is ook de film te zien die gemaakt is over de totstandkoming van de Peellandschappen. Gedurende twee jaar zijn Catharina Driessen en Emilie Jegerings de Peel ingetrokken om dit bijzondere landschap in al haar facetten weer te geven. De mini-expositie sluit dan ook mooi aan bij de doelstellingen van de Ossenbeemd.

 

De hier getoonde werken zijn niet eerder in de Wieger gezien geweest.

De film wordt tijdens de Nacht van het Witte Doek op zaterdag 24 augustus ook op een groot scherm vertoond, voorafgaand aan de hoofdfilm van die avond op de Ossenbeemd.

Berichten

 

Kom op 8 september langs voor de Markt Groen Deurne 2019 op de Ossenbeemd. Voor meer informatie Klik HIER.

-------------------------------------------------

Klik HIER om de lijst te zien met alle deelnemers van de Markt Groen Deurne 2019.

-------------------------------------------------

Dit hele seizoen (tot 1 november 2019) is op de Ossenbeemd een mini-expositie te zien van Emilie Jegerings en Catharina Driessen on de naam “Peel in Licht”. Klik HIER voor meer informatie.

-------------------------------------------------

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.