Word vriend van de Ossenbeemd 

Binnen de Ossenbeemd is een speciale vriendenkring opgericht. Deze Vriendenkring wordt gevormd door een groep mensen die de Ossenbeemd een warm hart toedraagt en dat o.a. laten merken door jaarlijks een financiële bijdrage te leveren. Mede door deze bijdrage, die een belangrijke bron van inkomsten vormt, is het bestuur in staat om die investeringen te doen die noodzakelijk zijn om gestelde doelen te bereiken.

We noemen daarbij aanpassingen en onderhoud van ons terrein en het bezoekerscentrum. De aanschaf van leskisten en andere educatieve middelen.

Een grote vriendenkring is daarbij van belang. Daarom vragen wij langs deze weg of u lid wilt worden van de Vriendenkring waarbij uitgegaan wordt van een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 15,– .

Natuurlijk wordt u speciaal uitgenodigd als er bijzondere activiteiten op de Ossenbeemd plaats vinden. Daarnaast wordt u jaarlijks op de hoogte gehouden door middel van onze nieuwsbrief.

Als u zich wilt aanmelden voor deze vriendenkring of nadere informatie wenst is een telefoontje naar de Ossenbeemd voldoende of u stuurt een mailtje naar info@ossenbeemd.nl

 

Vindt u ook dat onze kabouters een steuntje in de rug verdienen?

Wilt u als eerste profiteren van de opbrengsten van onze tuin van vergeten groente?

Wilt u rechtstreeks op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?

 

Word dan Vriend van de Ossenbeemd.

Stuur een mailtje met onderstaande gegevens naar de Ossenbeemd en word Vriend van de Ossenbeemd:

 

- naam

- adres

- postcode/woonplaats

- e-mail

- Bedrag lidmaatschap per jaar

(minimaal € 15,=)

 

Of download het aanmeldingsformulier en mail ons dat terug.

Berichten

Klik HIER om de lijst te zien met alle deelnemers van de Markt Groen Deurne 2019.

-------------------------------------------------

Dit hele seizoen (tot 1 november 2019) is op de Ossenbeemd een mini-expositie te zien van Emilie Jegerings en Catharina Driessen on de naam “Peel in Licht”. Klik HIER voor meer informatie.

-------------------------------------------------

De Ossenbeemd is op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Ben je geïnteresseerd, lees dan hier verder.

-------------------------------------------------

Wij werken zonder subsidie en hebben uw steun hard nodig: al vanaf € 15,= per jaar wordt u lid van onze Vriendenkring. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------

Ook u kunt voor uw vergaderingen of activiteiten gebruik maken van ons bezoekerscentrum. Stuur een mailtje naar info@ossenbeemd.nl voor nadere informatie of bel even tijdens onze openingstijden.