Nieuws

  • De Ossenbeemd werkt aan de Global Goals en in het bijzonder aan doel 13: KlimaatactieWe tonen een tiental posters hierover, een video en hebben er boeken over. Aan bod komt wat ieder zelf kan doen.

Vaste onderdelen in de jaaragenda

  • Seizoensopening: 1e zondag in mei van 13 tot 17 uurOpen dag waarop extra gastvrouwen en -heren aanwezig zijn om bezoekers te wijzen op de vele mogelijkheden bij de Ossenbeemd.
  • Nacht van het Witte Doek: laatste weekend in augustusDe Ossenbeemd doet ieder jaar mee met dit festival door een passende film in de buitenlucht te vertonen. Voor het programma zie: https://www.nachtvanhetwittedoek.nl/
  • Markt Groen Deurne: 2e zondag in september van 13 tot 17 uur. Elk jaar organiseert de Ossenbeemd op de 2e zondag van september de ‘Markt Groen Deurne’ op het eigen terrein aan het Haageind 31. Bedrijven en organisaties op het gebied van duurzaamheid en energie presenteren zich op deze gezellige kleinschalige markt. Daarnaast vinden bezoekers streek-, fairtrade- en gezondheidsproducten en zijn er meerdere activiteiten voor kinderen. Tijdens de Markt Groen Deurne zijn medewerkers van het EnergieHuis Slim Wonen bij het Energieloket aanwezig om vragen te beantwoorden over energie.